Samarbejdspartnere

World Craft Council Europe

ACAB er i 2015 blevet optaget i World Craft Council Europe, som er den europæiske afdeling af den verdensomspændende kunsthåndværkerorganisation WCC.

Med sin optagelse i WCC ønsker ACAB at styrke sit internationale netværk og samarbejde yderligere, og at bidrage til en højere profilering af kunsthåndværk som erhverv og kulturelement. Foreningen håber både at kunne få gode erfaringer og ideer med hjem, så vel som at bidrage til samarbejder med andre kunsthåndværkersammenslutninger.

Maker's Island Bornholm

ACAB er siden 2018 partner i samarbejdet Maker's Island Bornholm, som er et samarbejde mellem aktørerne inden for kunsthåndværket på øen støttet af Bornholms Regionskommune. Samarbejdet blev oprettet på baggrund af Bornholms titel som World Craft Region og har til formål at omsætte potentialet som World Craft Region til værdiskabende aktiviteter, der kan fastholde anerkendelsen af Bornholm som ”World Craft Region” samt den høje kvalitet inden for kunsthåndværket på øen. Som partner i Maker's Island ønsker ACAB at styrke kompetenceudvikling og uddannelse af ACAB's medlemmer, styrke formidlingen og promoveringen af det bornholmske kunsthåndværk nationalt og internationalt samt styrke samarbejdet med turismeaktører og institutionerne på øen. 

Destination Bornholm

ACAB er medlem af Destination Bornholm og ønsker i dette samarbejde at styrke formidlingen af medlemmerne i turisme-sammenhæng.

Michelangelo Foundation

ACAB er medlem af Michelangelo Foundation som står bag Homo Faber biennalen for kunsthåndværk i Venedig, som er den største event inden for kunsthåndværk i Europa. Som medlem i Michelangelo Foundation ønsker ACAB at styrke promoveringen af foreningens medlemmer i international sammenhæng.